Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute fra Vesterborg

Overvejer du at købe en ting i Vesterborg, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis bede om fire gode tilbud af fragt fra Vesterborg her. Når du bruger en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Vesterborg

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Vesterborg

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Vesterborg, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.