Brug en fragtmand der i forvejen har en rute i Vonge

Overvejer du at købe en brugt ting i Vonge, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og helt gratis hente fire gode tilbud på fragt fra Vonge lige her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vonge

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Vonge

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Vonge, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.