Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en tur i Aabybro

Planlægger du at handle en brugt ting i Aabybro, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 gode tilbud af fragt fra Aabybro lige her. Når du bruger en transportør der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Aabybro

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Aabybro

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Aabybro, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.