Brug en vognmand der i forvejen har en rute i Ærøskøbing

Overvejer du at byde på en brugt ting i Ærøskøbing, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og gratis få fire stærke tilbud på fragt fra Ærøskøbing her. Når du benytter en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ærøskøbing

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Ærøskøbing

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Ærøskøbing, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.