Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave i Gandrup

Planlægger du at byde på en brugt ting i Gandrup, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du nemt og gratis hente 4 gode tilbud på fragt fra Gandrup lige her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Gandrup

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Gandrup

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Gandrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.