Brug en fragtmand der i forvejen har en opgave i Gislinge

Overvejer du at byde på en brugt ting i Gislinge, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis bede om 4 gode priser på fragt fra Gislinge her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Gislinge

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Gislinge

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Gislinge, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.