Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en rute fra Greve

Overvejer du at byde på en brugt ting i Greve, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis få 4 stærke tilbud af fragt fra Greve her. Når du benytter en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Greve

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Greve

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Greve, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.