Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en tur fra Herlufmagle

Planlægger du at købe en brugt ting i Herlufmagle, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis bede om fire skarpe tilbud af fragt fra Herlufmagle her. Når du bruger en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en god pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Herlufmagle

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Herlufmagle

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Herlufmagle, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.