Brug en transportør der allerede har en opgave fra Hesselager

Planlægger du at købe en brugt ting i Hesselager, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente fire skarpe tilbud af fragt fra Hesselager her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Hesselager

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Hesselager

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Hesselager, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.