Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave fra Højer

Overvejer du at handle en brugt ting i Højer, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du nemt og gratis bede om 4 stærke priser på fragt fra Højer her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Højer

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Højer

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Højer, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.