Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en rute fra Horbelev

Planlægger du at byde på en ting i Horbelev, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis bede om fire gode tilbud på fragt fra Horbelev her. Ved at benytte en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Horbelev

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Horbelev

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Horbelev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.