Få tilbud fra en vognmand der allerede har en opgave i Karise

Overvejer du at byde på en ting i Karise, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og gratis hente fire stærke tilbud af fragt fra Karise lige her. Når du benytter en transportør der allerede er på vejen, kan han give en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Karise

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Karise

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Karise, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.