Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en tur i Karlslunde

Påtænker du at handle en ting i Karlslunde, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Karlslunde her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Karlslunde

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Karlslunde

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Karlslunde, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.