Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute i Kirke Hyllinge

Påtænker du at handle en ting i Kirke Hyllinge, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og gratis bede om 4 stærke tilbud af fragt fra Kirke Hyllinge lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Kirke Hyllinge

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Kirke Hyllinge

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Kirke Hyllinge, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.