Brug en vognmand der i forvejen har en rute i Marslev

Påtænker du at købe en brugt ting i Marslev, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente 4 stærke tilbud af fragt fra Marslev her. Ved at benytte en transportør der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Marslev

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Marslev

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Marslev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.