Brug en vognmand der allerede har en opgave i Mesinge

Overvejer du at handle en brugt ting i Mesinge, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis få 4 stærke tilbud på fragt fra Mesinge her. Ved at benytte en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Mesinge

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Mesinge

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Mesinge, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.