Brug en vognmand der allerede har en opgave i Øster Assels

Overvejer du at handle en brugt ting i Øster Assels, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis hente fire gode tilbud på fragt fra Øster Assels lige her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Øster Assels

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Øster Assels

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Øster Assels, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.