Brug en transportør der i forvejen har en opgave fra Øster Ulslev

Planlægger du at købe en ting i Øster Ulslev, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis få 4 gode priser på fragt fra Øster Ulslev lige her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Øster Ulslev

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Øster Ulslev

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Øster Ulslev, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.