Brug en fragtmand der i forvejen har en tur i Roslev

Overvejer du at byde på en ting i Roslev, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og gratis bede om fire skarpe tilbud på fragt fra Roslev her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Roslev

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Roslev

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De priser du får er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Roslev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.