Brug en transportør der i forvejen har en opgave i Skibby

Planlægger du at handle en brugt ting i Skibby, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis bede om 4 stærke priser på fragt fra Skibby lige her. Ved at benytte en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Skibby

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Skibby

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Skibby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.