Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute i Skive

Påtænker du at handle en brugt ting i Skive, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis få 4 stærke priser af fragt fra Skive her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Skive

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Skive

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Skive, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.