Brug en vognmand der i forvejen har en opgave fra Snekkersten

Planlægger du at byde på en brugt ting i Snekkersten, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis få fire stærke tilbud af fragt fra Snekkersten lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Snekkersten

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Snekkersten

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Snekkersten, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.