Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave i Stenstrup

Påtænker du at byde på en brugt ting i Stenstrup, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis få fire skarpe priser af fragt fra Stenstrup her. Når du benytter en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Stenstrup

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Stenstrup

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Stenstrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.