Brug en transportør der allerede har en rute i Sunds

Overvejer du at byde på en brugt ting i Sunds, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og gratis hente fire skarpe tilbud på fragt fra Sunds lige her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Sunds

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Sunds

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Sunds, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.