Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en tur i Tappernøje

Overvejer du at handle en brugt ting i Tappernøje, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis hente 4 gode priser på fragt fra Tappernøje her. Ved at benytte en transportør der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Tappernøje

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Tappernøje

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Tappernøje, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.

Vi kender det alle sammen. Avispapir, flytterod og uendelig nedpakning er den nemme del af at skulle flytte. Dertil kommer udfordringen ved at finde et flyttefirma og allerhelst et professionelt firma der kan tilbyde billig flytning. Det kan hurtigt blive en omkostningsfuld fornøjelse at bestille et flyttefirma og heldigvis er det ikke noget man har behov for, ret mange gange i løbet af et helt liv. Men derfor er kunne det alligvel være rart at spare nogle penge, når det nu endelig skal være. Og hvis du skal flytte fra en et eller toværelses lejlighed (Eller et kollegieværelse) så er der virkelig penge at spare. Vi udbyder din flytteopgave til vognmænd og fragtfirmaer der i forvejen kører samme rute, og dermed har mulighed for at tilbyde en super skarp pris på billig flytning.

  • Udfyld vores enkle formularformular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du vognmandens kontaktinfo kvit og frit
[/fusion_text][/fusion_builder_column]
Billig flytning

Få tilbud på billig flytning fra flyttefirmaer der allerede kører samme rute

Sådan får du udført en billig flytning

Når du flytter fra en mindre lejlighed (etværelses, toværelses eller kollegieværelse) er der ingen grund til at betale samme pris, som hvis du skulle flytte fra en stor villa. Når et flyttefirma beregner deres priser skal du som regel betale for en lastbil (Alene broafgift er hurtigt 1200kr) to flyttemænd samt en skyhøj timepris. Vores koncept gør det muligt for dig, at få tilbud fra en mindre vognmand der kører i en lille flyttebil og allerede har en planlagt opgave hvor han, i dette tilfælde, krydser storebælt og dermed allerede har fået betalt broen. Hvis du selv kan hjælpe med at bære tingene ned i bilen, eller kan arrangere en hjælpende hånd, så skal du kun betale for den tid chaufføren bruger på at læsse bilen samt en mindre beløb for at køre turen efterfølgende. I forhold til traditionelle priser fra flyttefirmaer kan du hermed spare 50-75% og således få en billig flytning.

Professionelt flyttefirma

Du skal ikke være bekymret for at kvaliteten falder, selvom prisen tager et styrtdyk, for de vognmænd der byder på din opgave er alle sammen professionelle transportvirksomheder der hver eneste dag udfører fragtopgaver af alverdens godstyper for alverdens kundetyper, private såvel som erhvervskunder. Det sikrer dig en professionel service af en erfaren fragtmand. Ved at køre i en mindre fragtbil, der allerede har fået betalt en del af omkostningerne og ligeledes kun har en chauffør er det muligt at tilbyde dig en billig flytning med samme høje kvalitet som du ellers finder. Systemet hvor transportørerne er tilmeldt hedder Cargomatch og kan ses lige her. For at blive tilmeldt Cargomatch og dermed få mulighed for at byde på din flytteopgave, skal vognmændende bl.a. dokumentere at de har en godsforsikring.