Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en rute fra Tårs

Planlægger du at handle en brugt ting i Tårs, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og gratis få fire gode priser af fragt fra Tårs her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Tårs

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Tårs

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Tårs, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.