Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en rute fra Ulstrup

Planlægger du at handle en brugt ting i Ulstrup, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om fire stærke priser på fragt fra Ulstrup lige her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ulstrup

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Ulstrup

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Ulstrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.