Få tilbud fra en vognmand der allerede har en rute fra Vadum

Påtænker du at byde på en brugt ting i Vadum, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og gratis få 4 gode priser på fragt fra Vadum her. Ved at benytte en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Vadum

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Vadum

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Vadum, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.