Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en rute fra Vamdrup

Overvejer du at handle en ting i Vamdrup, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis bede om 4 gode priser af fragt fra Vamdrup lige her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Vamdrup

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Vamdrup

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Vamdrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.