Brug en transportør der i forvejen har en rute fra Vedbæk

Påtænker du at handle en brugt ting i Vedbæk, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og gratis bede om 4 stærke tilbud af fragt fra Vedbæk lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vedbæk

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Vedbæk

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Vedbæk, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.