Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en tur i Vemmelev

Planlægger du at byde på en ting i Vemmelev, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis få fire skarpe priser på fragt fra Vemmelev her. Når du benytter en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Vemmelev

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Vemmelev

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Vemmelev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.