Få tilbud fra en vognmand der allerede har en opgave i Vrå

Overvejer du at byde på en ting i Vrå, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis få fire gode priser af fragt fra Vrå lige her. Når du bruger en transportør der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vrå

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Vrå

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Vrå, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.