Brug en transportør der i forvejen har en opgave fra Eskebjerg

Overvejer du at købe en brugt ting i Eskebjerg, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis få fire gode tilbud af fragt fra Eskebjerg her. Når du benytter en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han give en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Eskebjerg

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Eskebjerg

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Eskebjerg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.