Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en tur i Fårvang

Påtænker du at byde på en brugt ting i Fårvang, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og gratis bede om 4 skarpe tilbud af fragt fra Fårvang her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Fårvang

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Fårvang

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Fårvang, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.