Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave fra Frederiksværk

Overvejer du at købe en brugt ting i Frederiksværk, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Frederiksværk her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Frederiksværk

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Frederiksværk

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Frederiksværk, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.