Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en rute i Fuglebjerg

Påtænker du at handle en ting i Fuglebjerg, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis hente fire skarpe priser af fragt fra Fuglebjerg lige her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Fuglebjerg

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Fuglebjerg

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Fuglebjerg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.