Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute fra Fakse Ladeplads

Overvejer du at byde på en brugt ting i Fakse Ladeplads, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du nemt og helt gratis bede om 4 stærke priser af fragt fra Fakse Ladeplads lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Fakse Ladeplads

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Fakse Ladeplads

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Fakse Ladeplads, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.