Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en tur i Hjallerup

Overvejer du at købe en brugt ting i Hjallerup, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og helt gratis bede om fire stærke priser af fragt fra Hjallerup her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en god pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Hjallerup

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Hjallerup

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Hjallerup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.