Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en rute fra Hjerm

Overvejer du at handle en brugt ting i Hjerm, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om 4 stærke tilbud på fragt fra Hjerm her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Hjerm

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Hjerm

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Hjerm, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.