Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute i Højslev

Planlægger du at købe en brugt ting i Højslev, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis få 4 skarpe priser på fragt fra Højslev lige her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Højslev

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Højslev

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Højslev, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.