Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en rute i Horslunde

Påtænker du at købe en ting i Horslunde, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og gratis bede om 4 stærke priser på fragt fra Horslunde lige her. Ved at benytte en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Horslunde

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Horslunde

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Horslunde, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.