Kom i kontakt med en transportør der allerede har en tur fra Jægerspris

Overvejer du at byde på en brugt ting i Jægerspris, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis få fire skarpe tilbud af fragt fra Jægerspris lige her. Når du bruger en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske vognmænd og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Jægerspris

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Jægerspris

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Jægerspris, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.