Brug en fragtmand der i forvejen har en rute fra Jystrup

Påtænker du at byde på en ting i Jystrup, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om fire skarpe priser på fragt fra Jystrup her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Jystrup

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Jystrup

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Jystrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.