Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en opgave i Karby

Påtænker du at købe en brugt ting i Karby, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis få 4 skarpe tilbud på fragt fra Karby her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Karby

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Karby

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Karby, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.