Få tilbud fra en transportør der allerede har en rute fra Kibæk

Påtænker du at købe en brugt ting i Kibæk, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, kan du nemt og helt gratis hente 4 gode tilbud på fragt fra Kibæk lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Kibæk

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Kibæk

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Kibæk, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.