Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en opgave i Kongerslev

Påtænker du at handle en brugt ting i Kongerslev, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du nemt og helt gratis bede om fire gode priser på fragt fra Kongerslev her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Kongerslev

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Kongerslev

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Kongerslev, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.