Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute i Måløv

Planlægger du at handle en brugt ting i Måløv, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis få fire stærke priser af fragt fra Måløv her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Måløv

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Måløv

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Måløv, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.