Brug en transportør der allerede har en rute fra Nakskov

Planlægger du at byde på en brugt ting i Nakskov, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og helt gratis hente 4 skarpe priser af fragt fra Nakskov lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Nakskov

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Nakskov

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Nakskov, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.