Brug en transportør der allerede har en tur fra Nexø

Påtænker du at købe en ting i Nexø, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente 4 skarpe priser af fragt fra Nexø lige her. Når du bruger en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Nexø

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Nexø

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Nexø, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.