Brug en transportør der i forvejen har en rute fra Nibe

Påtænker du at handle en brugt ting i Nibe, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du nemt og helt gratis hente fire skarpe priser på fragt fra Nibe lige her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Nibe

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Nibe

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Nibe, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.